Special: Kan FC København lave sensationen?

FC København er for første gang i klubbens historie i en europæisk kvartfinale, hvor mægtige Manchester United venter.

Den kamp har vi naturligvis stor fokus på her på Monetos, og derfor er vi på banen med en specialudsendelse om kampen, hvor vores to eksperter Tonni Munk Jensen og Steffen Dam klæder dig på med alt hvad du skal vide om storkampen i Köln.

Manchester United er naturligt nok store favoritter, men alt er ikke som det plejer under corona, og derfor kan man godt forestille sig, at der bliver roteret lidt i startopstillingen fra manager Ole Gunnar Solskjær, hvilket kan åbne for en dansk sensation.

I udsendelsen kigger vi også nærmere på, hvilke matchups der bliver afgørende for kampens udfald, og så kommer der også bud på, hvor de bedste spil til kampen findes.

Listen to “Special: Kan FCK skabe overraskelsen mod United?” on Spreaker.