Erik Sviatchenko: Jeg laver aldrig en Kamil Wilczek

Årets profil i Superligaen. Nykåret dansk mester og på vej ud i Europa. Erik Sviatchenko er om nogen synonymet på FC Midtjyllands succes det seneste års tid, og nu kan han så også prale af at have været i Monetos-studiet.

For et spytklat fra træningsbanerne i Ikast fik vi dag en halv times fodboldsnak om Champions League, den fantastiske guldsæson og om kærligheden til FC Midtjylland. En kærlighed, der har vokset sig så stor, at han aldrig kommer til at se sig selv i FC København.

“Jeg ser ikke, at det skulle være et skridt op for mig at skifte til FC København. Jeg har stor respekt for FCK, og det er en fed klub, men jeg har min kærlighed i denne her klub, så jeg kommer ikke til at lave en Kamil Wilczek,” siger Erik Sviatchenko.

Vi runder også drømmen om et nyt udlandseventyr og om hvem der har været den bedste træner i Erik Sviatchenkos karriere og hvad der gjorde ham så god.