Fidusjagten: Eksperterne drager på nye jagtmarker

De to eksperter i Fidusjagten bliver for alvor udfordret i en midtuge, hvor udvalget af kampe på den internationale fodboldscene ikke er det største. Fire velbegrundede spilforslag er der dog stadig kommet ud af anstrengelserne.

Både Steffen Dam og Tonni Munk Jensen er taget en tur over sundet til den næstbedste svenske fodboldrække, Superettan. Hvor den ene kigger på få mål, så håber den anden omvendt på en underholdende kamp med scoringer i begge ender.

Dam kigger også nærmere på playoff-returkampen i den italienske Serie B mellem Spezia og Chievo. Her vandt Chievo det første opgør på hjemmebane med 2-0, så nu er Spezia tvunget i offensiven.

Tonni Munk Jensens sidste spil er på en noget større scene end de tre øvrige, idet han har kigget nærmere på Europa League-kvartfinalen mellem Shakhtar Donetsk og Basel. Her kan en tam og varm atmosfære i Gelsenkirchen, hvor der ikke er tilskuere, men til gengæld 27 grader ved kampstart, få indvirkning på især starten af kampen.

Lyt til alle fire spilforslag i udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.

Listen to “Fidusjagten: Friske fiduser til midtugen” on Spreaker.