Fidusjagten: Pokalkampe skal sikre overskuddet

Sidste udsendelse blev lidt af en fuser med fire forbiere, så det var to revanchelystne eksperter, vi havde i studiet i dag – og både Tonni Munk Jensen og Steffen Dam har kigget mod dansk pokalbold.

Her er det tid til første runde, som oveni er første betydningsfulde kamp i denne sæson for holdene i 1. division og lige præcis det faktum åbner op for flere interessante spil, hvis man skal tro Tonni Munk Jensen.

Steffen Dam har kigget mod en Danmarksserie-klub med masser af tidligere profiler fra både Superligaen og den danske divisionsfodbold, som skal op imod den gamle traditionsklub AB – og her bør der ligge et fint spil og lure.

Endelig rundes også Nations League, hvor der godt nok er stor usikkerhed omkring holdenes niveau, men alligevel bør der være niveauforskel i den udvalgte kamp mellem to landshold, der virker til at være på vej i hver sin retning.

Escucha”Fidusjagten: Stærke pokalspil i Danmark” en Spreaker.