Fidusjagten: Største spil i Monetos-historien

Så skete det! Det første 50 kroners-spil – altså den højeste indsats på vores skala – ser dagens lys i denne udgave af Fidusjagten, hvor Steffen Dam har fundet kæmpestor værdi i en 2. divisionskamp.

Normalt ligger de fleste indsatser på spilforslagene i Fidusjagten på 20-30 kroner, hvilket da også er tilfældet med tre af fire bets i denne udsendelse. Steffen Dam jagter værdi i en franske liga, mens Tonni Munk Jensen har fundet to spil fra den hjemlige andedam i henholdsvis 1. division og 2. divisions vestkreds.

Og så har vi altså topspillet, hvor Steffen Dam har analyseret sig frem til et spil i den række, hvor han selv er sportschef. I 2. divisions østkreds mødes AB Tårnby og Nykøbing, og med stor kendskab til begge mandskaber, føler han sig så sikker på værdien i spilforslaget, at han altså går helt i top på indsatsskalaen.

Som det også nævnes i udsendelsen, så er der naturligvis ingen garanti for gevinst, selvom værdien er stor. Der er ca. 60 % vinderchance på spillet, så der er også en vis risiko for, at det ender med et tab.

Lyt til alle fire spilforslag nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.