Premier League: Flere målfester i denne runde

Sidste runde blev den mest målrige i Premier Leagues historie med hele 44 scoringer, og der var også tale om flere kampe med masser af tempo og chancer. Målfester er også på menuen i denne udsendelse.

Steffen Dam kom fra land i sidste udsendelse med et lille plus efter Manchester Citys sene scoring, og denne gang kigger han i retning af to kampe, hvor det godt kan stikke af rent målmæssigt.

I begge kampe er der tale om møder mellem et fysisk stærkt og normalt målfattigt hold mod et hold, der spiller meget underholdende, og det bliver forhåbentligt på sidstnævntes præmisser, at kampene afvikles – i så fald er Steffen Dam godt på vej mod to grønne bets.

Mikkel Skovgaard Westermann havde stor succes med et kortspil i sidste uge, og derfor er det måske ikke så overraskende, at han har fundet et kortspil frem til denne runde, hvor der også er blevet plads til et målscorerspil på en brandvarm angriber.

Listen to “Premier League: United skruer bissen på – og masser af målfester” on Spreaker.