Superliga: De bedste bets findes i Horsens og Aalborg

Superligaen er kommet lovende fra start med masser af mål, men helt så godt er vores to eksperter Steffen Dam og Tonni Munk ikke startet den nye sæson – de er begge i røde tal.

Det havde dog været grønne tal for Steffen Dam, hvis Michael Lumb ellers havde holdt sig i ro i sidste uge i overtiden på Brøndby Stadion, og sådan kan varians ellers være en ubarmhjertig størrelse i betting.

Heldigvis er der nu en ny runde, som allerede skydes i gang fredag mellem Randers og Brøndby, og netop den kamp er omdrejningspunktet i “Duellen”, hvor der er stor uenighed om hvor værdien ligger i den kamp.

Mere enighed er der om, at F.C. København igen kan få problemer i og med, at de så trætte ud mod Vejle og oveni spiller kamp torsdag mod Rijeka, og så ligger ugens bedste bets begravet i henholdsvis Horsens og Aalborg.

Du kan få en hurtig gennemgang af alle weekendens kampe samt analyserne til de fire spilforslag ved at lytte nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.

Listen to “Superliga: FCK får problemer i weekenden” on Spreaker.