CL-special: Her er FCMs chancer i dynamitpuljen

FC Midtjylland fik på alle måder en vild lodtrækning til klubbens første Champions League-gruppespil. Vi gennemgår i denne udsendelse de tre modstandere og midtjydernes chancer for point.

Der venter de danske mestre tre meget stærke modstandere, når de i løbet af de næste måneder skal møde europæiske storhold som Liverpool, Ajax og Atalanta over seks opgør. Det er nogle af Europas mest offensive hold, så FC Midtjyllands stærke defensiv bliver matchet på allerhøjeste niveau.

Vært Mads Kindberg Nielsen har inviteret de faste Monetos-eksperter Steffen Dam og Tonni Munk Jensen til en snak om tre modstanderes profiler, nuværende niveau og svagheder. Der er enighed i studiet om, at det rent sportsligt er noget nær en mareridtspulje for midtjyderne, men specielt et af mandskaberne er ikke milevidt foran FC Midtjylland, og derfor kan en tredjeplads og dermed kvalifikation til Europa League playoff-kampene også være inden for rækkevidde.

I udsendelsen, som du kan høre nedenfor eller i din foretrukne podcast-app gennemgås det også, hvordan FC Midtjylland bør spille de stærke modstandere og hvor mange point, der vil være en succes for Brian Priskes tropper.