Det højeste odds i Monetos-historien

Vi jagter det højeste odds i Monetos-historien i denne rundegennemgang af Premier League.

En landskampspause venter lige om hjørnet, men inden da skal spillerne i den bedste engelske række i aktion hen over weekenden, og det betyder, at Monetos traditionen tro udkommer med fire spilforslag og bettingsnak om alle kampene i Premier League.

Og vi går på ‘landskampsferie’ med et brag, for Steffen Dam, der er den ene af eksperterne i udsendelsen med Mikkel Westermann som ekspert nummer to, har noget af et langskud med.

Det er nemlig et odds, der sniger sig op over odds 8,00, som Steffen Dam anbefaler et spil til, og det er det højeste odds i Monetos-historien. Sådan!

Herunder kan du lytte til udsendelsen, og du kan desuden finde Monetos i Apple Podcast, Spotify, iHeart Radio App og mange andre steder, hvor du kan abonnere på Monetos. Husk at Monetos har to kanaler – en grøn bettingkanal og en blå fodboldkanal.