Zoom: Stor diskussion om Sviatchenko-nej

I denne uges udgave af Superliga Zoom diskuterer panelet blandt andet FC Midtjyllands ‘nej’ til, at Erik Sviatchenko kunne få lov at skifte til Trabzonspor.

Vi har Erik Sviatchenko med på en telefon i programmet, hvor panelet bestående af Anders Jochumsen og Morten Crone Sejersbøl så efterfølgende diskuterer Sviatchenkos håndtering af situationen og overvejelserne bag.

Næste emne på dagsordenen er ‘homofobi i Superligaen’, efter Lyngbys André Riel kaldte sin modstander grimme ting i weekendens kamp. Panelet tager debatten op – hvordan kommer man homofobien til livs?

Anført af vært Steen OG rundes programmet af med en diskussion om, hvorvidt FCK-ledelsen burde have været mere tydelig i opbakningen til Ståle Solbakken, end det har været tilfældet i den seneste krisetid.

Lyt med herunder, eller find Monetos i Apple Podcast, Spotify, Google Play eller der, hvor du ellers lytter til podcast.