Udfordringen: Hvem skal spille på landsholdet?

Det danske landshold spiller tre kampe på en uge, og Kasper Hjulmands tropper er også en del af denne uges udfordring, hvor Steffen Dam og Tonni Munk Jensen bliver udnævnt til landstrænere for en stund.

Igen er det vært Mads Kindberg Nielsen, der stiller de to Monetos-eksperter en aktuel udfordring, og denne gang går opgaven på at stille det bedst mulige landshold til en kamp den kommende weekend. Småskader er tryllet væk, så alle danske spillere er i princippet til rådighed.

Nøglespillere som Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Christian Eriksen er der ingen tvivl om, men på mange af de andre pladser i Hjulmands 433-system er der flere spillere, som står stort set lige.

Der er specielt uenighed mellem Dam og Jensen på højre back og den centrale midtbane. På backen er spillere som Joakim Mæhle, Daniel Wass og Henrik Dalsgaard i hård kamp om pladsen, mens Thomas Delaney, Pierre Emile Højbjerg og Christian Nørgaard kæmper hårdt om de to defensive midtbanepladser.

I sidste ende nås der frem til et kompromis og et slagkraftigt hold. Lyt til alle overvejelserne i udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app. Og giv derefter gerne dit eget bud på et stærkt landshold på vores Twitter- eller Facebookside.