Fidusjagten: Pæn værdi i Danmarks kamp mod Island

Midtugens pokalrunde blev en blandet landhandel for vores to fidusjægere, men dog trods alt samlet overskud. Nu er pokalkampene gemt væk til fordel for de mange landskampe, som spilles i weekenden.

Naturligvis er Danmarks kamp ude mod Island den første på menuen, hvor Tonni Munk Jensen har god fidus til det danske landshold i denne kamp i Nations League og der er mange gode argumenter for de danske drenge.

Netop det faktum, at nogle hold har ladet op til weekendens kampe med en testkamp med flere reserver, hvor andre har været ude i en meget vigtig EM-kvalifikationskamp, er et gennemgående tema i Tonni Munk Jensens to spil.

Steffen Dam har taget turen til Sydamerika og Sao Paolo, hvor der bør ligge et glimrende spil og lure i kampen mellem Brasilien og Bolivia – og her kommer der uventet hjælp fra geografilærer Mads Kindberg Nielsen. Vi slutter jagten på fiduser i kampen mellem Ukraine og Tyskland.

Listen to “Fidusjagten: Pæn værdi i Danmarks kamp mod Island” on Spreaker.