Special: Danmark bør besejre trætte Island

Danmark spiller søndag aften på udebane mod Island i Nations League, og der venter en dansk sejr, hvis man skal tro Monetos-eksperterne.

Ganske vist har Kasper Hjulmand & Co. kun vundet én af tre kampe siden trænerskiftet, men de to første modstandere var også fra verdenseliten, inden Danmark tog den første sejr under den nye træner mod et Europas svagere mandskaber fra Færøerne.

Nu gælder det så Island fra den europæiske mellemklasse, og her bør Danmark kunne sætte sig på kampen og tage den anden sejr i træk, hvis det står til eksperterne Steffen Dam og Tonni Munk Jensen.

Island kommer fra en hård og vigtig kamp om EM-billetter torsdag aften mod Rumænien, mens Danmark sparede en stor del af A-kæden, da de onsdag vandt 4-0.

Udover forskelle i den fysiske tilstand, så betyder kampen også uhyggeligt meget for Danmark i forhold til den kommende VM-lodtrækning. Vil du vide, hvordan det hænger sammen, og på hvilke områder vi især kan straffe Island, så lyt med nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.