Ståle Solbakken fyret: ‘Det var uundgåeligt!’

Weekenden startede med en nyhedsbombe fra Superligaen, da meldingen om Ståle Solbakkens fyring i FC København blev offentliggjort. I denne udsendelse kan du høre Monetos-eksperternes reaktioner på nyheden, analyser på årsagen hertil og kvalificerede bud på en ny cheftræner.

Ståle Solbakken er med otte mesterskaber som FC København-træner en af Superligaens allerstørste personligheder. En længere perioder med dårlige resultater har sat ham under pres, men det overrasker alligevel Monetos-eksperterne Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, at fyringen kommer lige efter en sejr i Superligaen og en landskampspause, hvor der langt om længe var tid og ro til at få rettet nogle ting til.

Overraskelsen er til gengæld til at overse hos Steen OG, der er vært på Monetos-programmet Zoom og har haft sin daglige gang i FC København igennem mange år. Han kalder fyringen for uundgåelig og fortæller, hvorfor han allerede for uger tilbage forudså det ske. Han fortæller om rygterne på vandrørene internt i klubben og giver også sit bud på, hvordan det sportslige setup ser ud fremadrettet i landets største klub.

I udsendelsen diskuteres der også, hvorfor Ståle Solbakken er blevet fyret. Er det kun grundet dårlige resultater og en utilfreds bestyrelse, eller handler det mere om en utilfreds spillertrup og Ståle Solbakkens rolle som ansvarlig for stort set alle store beslutninger i den sportslige sektor?

Lyt til hele udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.