Superliga: De bedste spil findes i Herning og Aarhus

Det var godt, at der kom en landskampspause for vores to eksperter. Sidste udsendelse bød på fire forbiere, og derfor har både Tonni Munk Jensen og Steffen Dam været nede og grave i den dybe researchkrukke.

Og skal man tro vores to veloplagte eksperter, så bliver det den store revancherunde. Steffen Dam er nemlig på banen med hele to spil på 30 kroner – lig med ret stor værdi – som der argumenteres for i udsendelsen.

Langskuddet findes i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod Randers i en duel mellem to af de hold, der håber på at snige sig med i top seks, mens ugens bedste bet er at finde i Herning, hvor FC Midtjylland tørner sammen med OB, som desværre for dem er uden topscorer Issam Jebali.

Tonni Munk Jensen bor i Aarhus, og kendskabet til den lokale klub AGF danner basis for hans bedste bud på et værdispil i Superligaen. Han har desuden en meget interessant statistik til at bakke spillet op, og så sætter han også fokus på den første “post Ståle”-kamp for F.C. København.

Listen to “Superliga: Målene vælter ind i Parken” on Spreaker.