Fidusjagten: Værdien er gemt i divisionerne

For anden Fidusjagt i træk blev der ramt tre af fire spilforslag. De to spil-eksperter skal forsøge at følge op på successen med fire spil fra de danske divisioner.

Steffen Dam har efter en sort september for alvor fundet formlen og får for andet program i streg klapsalver fra vært Mads Kindberg Nielsen. Dam forsøger at fortsætte stimen af vinderspil med to favoritsejre i henholdsvis 1. division og 2. divisions østkreds.

I 1. division tror han på oprykkerne fra Helsingør, mens han i 2. division, hvor han selv er sportschef, har så stort kendskab til holdene, at han uden tøven ser værdi i et hold, der normalt gør det bedst på eget græs, men her bør straffe et bundhold på udebane.

Samme opskrift følger Tonni Munk Jensen, der også ser fin værdi i to favoritter i divisionerne. Begge er på udebane, men med kun få tilskuere på lægterne og kvalitetsforskel mellem holdene, så er det ifølge ham værd at gå på de to 2-taller. Specielt et spil i 2. divisions vestkreds er han meget varm på, og han spiller udsendelsens største spil herpå, idet han her anbefaler en indsats på 30 kr.

Lyt til alle fire spilforslag og argumenterne bag i afspilleren nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.