‘Bag bookmakernes linjer’ – her er alle tre afsnit

I juni 2020 gik vi bag bookmakernes linjer. I tre afsnit fortalte to tidligere oddssættere om hverdagen, arbejdsmedtoderne og udfordringerne hos nogle af markedets største aktører.

Vært Mads Kindberg Nielsen havde således besøg af Jens Juul, der tidligere har været ansat som oddssætter hos Betsafe og Betsson og den faste Monetos-ekspert Tonni Munk Jensen, der i mere end et årti har været oddssætter hos NordicBet, Betsson og Coolbet.

Udover at tale om, hvordan man starter en bookmaker og hvor bekostelig en affære det er, så giver de to oddssættere i første afsnit også et bud på, hvorfor man ikke ser mange af de nye bookmakere på det danske marked få den store succes.

Hør også om, hvad der er bookmakernes kryptonit, når det kommer til indtjening, og om hvordan en nystartet bookmaker var én dårlig weekend fra at dreje nøglen om, men få år senere kunne indkassere over en halv milliard kroner gennem et salg.


I andet afsnit fortæller Juul og Jensen om, hvordan man sætter det rigtige odds, hvilke hjælpemidler man har hertil og på hvilken måde oddssætterens job har ændret sig de seneste år.

Hør også hvad de vigtigste egenskaber for en oddssætter er og hvordan det er at skulle sætte odds på bulgarsk fodbold eller vandpolo. Undervejs fortæller de to tidligere oddssættere også om de allerstørste brølere i årenes løb.


I det afsluttende tredje afsnit fortæller de tidligere oddssættere, hvilke overvejelser bookmakerne har, når de vælger at begrænse vindende kunders spil-muligheder. De fortæller om, hvordan det rent praktisk sker, og hvilke kunder bookmakerne typisk har et vågent øje på.

Og så svarer de ikke mindst på, om det er moralsk og etisk forsvarligt, at bookmakerne over en bred kam gerne ser en masse tabende kunder i butikken, men allerhelst ser de vindende forlade stedet så hurtigt som muligt. Hvorfor er der ingen regler på området, og hvor stiller det os sportsbettere?