Fidusjagten: Champions League-lækkerier på menuen

Der var grønne tal for begge vores eksperter på weekendens spil – begge i øvrigt efter at have ramt plet på deres danske forslag, og derfor er det to eksperter fyldt med selvtillid, der gæster programmet.

Ikke overraskende er det Champions League, der er hovedtemaet i udsendelsen. Tonni Munk Jensen stiller skarpt på storopgøret mellem Atalanta og Liverpool, hvor flere faktorer ifølge ham peger i retning af et godt spil i opgøret.

Steffen Dam har også kigget nærmere på to storhold i form af Chelsea og Juventus, som begge skal op imod overkommelig modstand. Chelsea har fået en ny stærk mand i målet i Edouard Mendy og det faktum bør kaste et fornuftigt spil af sig.

Juventus skal til Ungarn og møde Ferencvaros i en kamp, hvor italienerne er storfavoritter, men det forhindrer ikke Steffen Dam i at servere et saftigt værdispil til folket, og vores jagt på fiduser slutter i Wien, hvor Rapid tager imod det irske sensationshold fra Dundalk.

Listen to “Fidusjagten: Stort fokus på europæisk fodbold” on Spreaker.