Brøndby-special: Forlæng ikke med Frederiksen!

Kasper Pedersbæk er klar i mælet i denne Brøndby-specialudsendelse: Forlæng ikke kontrakten med Niels Frederiksen!

Hvorfor Brøndby-analytikeren, der nørder vestegnsklubben nærmest døgnet rundt, ikke går ind for at beholde træner Niels Frederiksen, det kan du høre meget mere om i denne udsendelse om Brøndby – og kun Brøndby.

Vestegnsklubben har været lidt ude af mediebilledet på det seneste, fordi blandt andre FCK har stjålet det meste af rampelyset med først fyringen af Ståle Solbakken og siden ansættelsen af Jess Thorup, men nu sætter vi altså fokus på klubben i en særudgave.

Vært Steffen Dam og gæst Kasper Pedersbæk kommer desuden ind på angriberne, udfordringerne på wingbacks og så den skrantende defensiv, der ellers så så stærk ud i slutspillet.

Du kan lytte til udsendelsen herunder eller i podcastapplikationer som Apple Podcast og Podimo.