Superliga: Stor værdi i rundens kæmpekamp

De ligger godt nok kun henholdsvis nummer tre og otte i stillingen, men der er alligevel ingen tvivl om, at weekendens største kamp i Superligaen er opgøret mellem de to største mesterskabskandidater, FC Midtjylland og FC København.

Tilmed finder vi også weekendens bedste spil på storkampen, idet Monetos-ekspert Tonni Munk Jensen i denne bettingoptakt til 8. spillerunde finder god værdi i hjemmeholdet FC Midtjylland. De har i den grad haft krammet på FC København, når holdene er tørnet sammen i Herning.

Steffen Dam finder sit bedste spilforslag i mandagskampen mellem Horsens og Sønderjyske, hvor han ser så stor forskel i grundkvaliteten, at der kan findes fin værdi i opgøret.

De to langskud findes i henholdsvis Farum og Lyngby. I Farum skeler Tonni Munk Jensen meget til en flot hjemmebanestatistik på kunstgræsset for FC Nordsjælland, mens Steffen Dam studerer xG-tabeller og evnen til at skabe store chancer, når Lyngby møder AGF.

Også de to relativt tætte opgør mellem Randers-AaB og Brøndby-OB gennemgås gennemgås i udsendelsen, som du kan høre nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.