Fidusjagten: Pokalbold præger midtugens spil

Landskampspauserne er lig med debut til hold, vi normalt ikke ser i Fidusjagten, og denne udsendelse er ingen undtagelse – for det er ikke den mest interessante midtuge set med bettingbriller.

Således runder vi denne gang den skotske liga cup, hvor vært Mads Kindberg Nielsen har visse udfordringer med at få udtalt det hold, som Steffen Dam har kastet sin kærlighed over denne gang.

Det er dog primært pokalbold, som vores to eksperter har sat deres penge på. Den danske pokalturnering leverer overraskelser fra tid til anden, og skal man tro Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, bliver det også tilfældet denne gang – i hvert fald i to af kampene.

Begge eksperter har set sig lune på et hold fra 2. division, der kan gøre det godt mod på papiret bedre modstand, og det skal blive interessant at følge, om der så rent faktisk også kommer de forudsagte overraskelser.

Endelig runder vi også EM-kvalifikationen, hvor der kigges nærmere på en kamp mellem to lande, som normalt er milevidt fra en slutrunde, men som begge står med en historisk mulighed for avancement. Er du spændt på at høre midtugens bedste spil, så klik på udsendelsen herunder.

Listen to “Fidusjagten: Stort pokalspil fra Danmark” on Spreaker.