PL Powerranking: Kæledægger får hård medfart


Leeds var tidligere på sæsonen eksperternes kæledægge i Premier League-powerrankingen – men nu er festen slut!

Holdets defensiv – eller mangel på samme – giver efterhånden så store problemer, at Leeds ikke rider på samme bølge, som holdet gjorde tidligere i sæsonen.

Hvad endnu værre er for det offensivt tænkende fodboldhold under Bielsa, så får det også konsekvenser i denne uges powerranking på Monetos, hvor især Steffen Dam giver en tur med grovfilen og bruger sin VETO tidligt i udsendelsen.

I toppen af powerrankingen, der altså ser bort fra den egentlige tabel og i stedet vurderer holdene ud fra deres indbyrdes styrkeforhold, går det noget bedre med at blive enige om holdene for Steffen Dam og Mikkel Westermann.

Lyt med herunder – eller find Monetos i Apple Podcast, Podimo, Spotify eller hvor du ellers finder dine podcasts.