Special: Danmark har meget på spil mod Island

En kamp mod Island i Nations League kan for de fleste virke ret ligegyldig, men der er nu ganske meget på spil for Kasper Hjulmands tropper.

Det forklarer de to Monetos-eksperter Tonni Munk Jensen og Steffen Dam i denne udsendelse, hvor vært Mads Kindberg Nielsen spørger ind til de to holds forventede startopstillinger, formkurver, spillestile og ikke mindst hvorfor kampen betyder ganske meget for Danmark.

Der er således både en førsteplads i Nations League-gruppen, en stærk VM-seedning og en hidtil ret overset ranglisteplacering i Nations League, der spilles om. Så det bør være en flok motiverede danske spillere, der løber på banen søndag aften.

Modstanderne fra Island kommer til gengæld fra en mareridtsafslutning mod Ungarn i en afgørende kamp for at kvalificere sig til EM, og det bør kunne ses på både motivation, spillernes fittness og den islandske holdopstilling, at de kommer fra en skuffende oplevelse og intet har at spille for i denne kamp.

Hvordan vi skal nedbryde en forventelig islandsk mur og et godt bud på slutresultatet kan høres nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.