Eksperterne kritiserer Hjulmand inden Belgien-brag

Kasper Hjulmand har som ny træner for det danske landshold fået en pointmæssig fremragende start. Monetos-eksperterne har dog denne gang taget de kritiske briller på efter en skuffende indsats mod Island.

Det blev ganske vist til en snæver sejr på 2-1 mod Island søndag aften, men kønt var det ikke, og udover to straffesparks-mål var det meget småt med danske chancer i kampen. De to Monetos-eksperter, Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, forstår ikke det formationsskifte, der blev foretaget til kampen, og så er de også ude med riven efter flere af spillerne.

Sejren betød, at Danmark stadig har chancen for førstepladsen i den stærke Nations League-pulje. Det kræver sejr i onsdagens kamp i Belgien, hvor danskerne skal forsøge at levere overraskelsen mod verdensranglisten nummer et. Den svære opgave er blevet en anelse mindre kompliceret af et par belgiske karantæner, og for flere af Danmarks offensive profiler kan det være optimalt, at der bliver mere plads at løbe på i omstillingerne.

Dam og Munk Jensen give også deres bud på, hvordan kampen vil forme sig samt resultatet heraf. Alt sammen kan du høre i podcasten nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.