Zoom: De store ambitioner smuldrer i Jylland

Zoom er normalt ensbetydende med fokus på Superligaen her på Monetos, men i denne landskampspause tager vi et nærmere kig på landets næstbedste række, der er halvvejs gennem grundspillet.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, og gæsterne er Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, der begge følger den danske 1. division særdeles tæt.

I denne udsendelse udpeger de 1. divisions største profiler og tager et kig på, hvem der er klar til at tage skridtet op i Superligaen. Der er masser af talent i 1. division, men det er nødvendigvis ikke alle spillere, der er klar til at spille på øverste niveau.

Det andet emne handler om de store ambitioner i Vendsyssel, hvor man med nye ejere satser på at blive blandt landets 10 største klubber. Pt. ligger man til nedrykning i 1. division, og Steffen Dam og Tonni Munk Jensen forsøger at give forklaringerne på nedturen. Der peges således på problemer både inden- og udenfor kridtstregerne.

Der er også fokus på to nedrykkere, der har skuffet så langt. Esbjerg og Hobro har således ikke levet op til forventningerne, hvilket der er mange årsager til.

Der er også lynrunder, snak om mulige oprykningskandidater og masser af spændende statistik i denne udsendelse, som du kan høre nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.