Superliga: Stor enighed om rundens bedste spil

Efter to ugers landskampspause er Superliga-spillerne igen klar til at gå på banen. Vi har som altid fundet fire dugfriske fiduser til weekendens kampe.

Superliga-eksperterne Steffen Dam og Tonni Munk Jensen lavede begge plus på deres spil i den seneste spillerunde, og de skal forsøge at følge op på de grønne tal med denne uges spilforslag, hvor vi starter i henholdsvis Lyngby og Aalborg. Her er der kig på hjemmeholdene i de to eksperters langskud.

Rundens største kamp spilles i Aarhus, hvor AGF tager imod mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland. Gæsterne er gjort til ganske pæne favoritter i kampen, selvom det kan være svært at gætte, om der bliver sparet spillere i Midtjylland-lejren frem mod Ajax-kampen i Champions League blot tre dage efter dette opgør. Dam og Munk Jensen kigger samme vej, når det gælder om, hvad man bør spille på i kampen.

Weekendens bedste spil er de to også ganske enige om. OB tager imod rækkens øjeblikkelige førerhold fra Sønderjyske, og her taler en hel del ting i én klar retning, når der skal satses på kampen. Det gælder både, når der kigges på matchup, skadesinfo og tidligere indbyrdes opgør.

Lyt til udsendelsen med spiltanker til alle rundens kampe nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.