Premier League: Mestrene i problemer før topmøde

To uger er lang tid at gå og vente, når man er indebrændt. Det kan både Steffen Dam og Mikkel Westermann skrive under på, for de har ventet på at kunne revanchere sidste rundes fejlskud.

Begge d’herrer lover derfor forbedring i denne runde, og Mikkel Westermann er på banen med et spil i Newcastle mod Chelsea – netop Newcastle leverede en elendig præstation mod Southampton i sidste runde, og spørgsmålet er så, hvad vores ekspert bruger den viden til.

Steffen Dams langskud finder vi i Sheffield, hvor det kriseramte hjemmehold tager imod West Ham. Der skal snart point på kontoen, hvis ikke situationen skal blive kritisk i bunden for Sheffield United, men lyt med for at finde ud af, hvad Steffen Dam tror på i den kamp.

Runden indeholder to storkampe. Tottenham mod Manchester City får ekstra omtale i “braget”, hvor vi både runder matchup og bettingtanker til kampen, mens Steffen Dam tager Liverpool mod Leicester under lup – en kamp, hvor Liverpool har store problemer med fraværende spillere.

Endelig runder vi også Craven Cottage i London, hvor Mikkel Westermann har fundet rigtig fin værdi på et spil i Fulhams kamp mod Everton – mens de resterende fem kampe også rundes kort, så du er klædt fuldstændig på til weekendens kampe i den bedste engelske række.

Listen to “Premier League: Mestrene i problemer før topmøde” on Spreaker.