Fidusjagten: Fremragende spil fra det aarhusianske

Det er sjældent, at Tonni Munk Jensen flotter sig med et spil på 40 kroner, men det er hvad der bliver serveret i denne udsendelse, hvor han har kigget nærmere på en kamp i det aarhusianske.

Nærmere bestemt VSK Århus mod B 93 i den danske 2. division – et opgør med masser af værdi til folk med hang til sportsbetting. Flere interessante faktorer gør, at Tonni Munk Jensen finder så stor værdi i spillet.

Der er også fokus på 2. division fra Steffen Dam. Her er der et vigtigt opgør om at komme med i den nye tredjebedste række mellem Hillerød og Vanløse, og her skal der også være fin værdi at hente på et spil i den kamp.

De to sidste spil kommer fra udlandet. Tonni Munk Jensen har taget et sjældent kig på den skotske Premier League, hvor Rangers tager imod Aberdeen, mens Steffen Dam har indstillet kikkerten på mål i kampen mellem Spezia og Atalanta.

Dermed er er lagt i ovnen til en indbringende weekend, hvis du ellers klikker på udsendelsen herunder.