Dams Dom: Jeg savnede flere indrømmelser fra Ståle

Søndag aften kom det længe ventede interview med Ståle Solbakken på TV3, og ikke overraskende er det da også hovedemnet i denne udgave af Dams Dom.

Her giver Steffen Dam sin vurdering af, hvad vi fik ud af interviewet, og selv om det var en både ærlig og reflekterende Ståle Solbakken, der var i den varme stol, så kunne der godt være kommet flere indrømmelser.

Udsendelsen kommer også forbi andre emner. AGF tabte et vigtigt skridt i toppen af rækken med nederlaget til FC Midtjylland, og det store spørgsmål er nu, om det så også er et farvel til drømmene om guld i det aarhusianske.

Metal drømmer man også om i Brøndby, som havde hele fire spillere med fra Masterclass på midtbanen i kampen mod Vejle. Steffen Dam kommer med sin vurdering af, hvad det betyder for projektet Brøndby på den lange bane.

Endelig runder vi også Glen Riddersholm, Jose Mourinho og Pep Guardiola i udsendelsen, så vil du høre skarpe holdninger på weekendens brændpunkter i dansk og udenlandsk fodbold, så lyt med hér.

Listen to “Dams Dom: Jeg savnede flere indrømmelser i Solbakken-interview” on Spreaker.