Superliga: Stærke værdispil mod hjemmehold

Spiller du altid på favoritterne -og oftest på hjemmeholdene – så er de højst sandsynligt ikke særlig enig med vores Superliga-eksperter frem mod weekendens 12. spillerunde.

De bettingkyndige Steffen Dam og Tonni Munk Jensen kigger således udeholdenes vej i denne udsendelse, hvor de også går imod flere store favoritter. Hjemmebanefordelen er ikke, hvad den var engang, og så ser de værdi i at spille mod nogle hold, som enten er ustabile, ineffektive eller har det bedst med selv at være underdog.

De bedste spil findes denne gang i henholdsvis Aalborg og Randers, mens langskuddene skal findes i Farum og Brøndby.

‘Braget’ er det spændende opgør mellem OB og rækkens duks, FC Midtjylland, der efter en flot sidste kamp i Champions League mod Liverpool nu kan koncentrere sig fuldt om Superligaen. Her lader det til, at det bedste spil ikke skal findes på 1×2-odds, men måske mere på over/under-oddsene.

Lyt til hele udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.