Superliga-karakterer: Brøndby i top, FCK i bund

Superliga-klubberne er gået på juleferie efter et hårdt efterårsprogram, så det er tid til at give karakterer til præstationerne efter grundspillets første 13 kampe.

Vært Mads Kindberg Nielsen har bedt Superliga-eksperterne Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann vurderer alle 12 hold på en skala fra 1 til 10. Karaktererne er dels et udtryk for holdenes præstationer på banen og de indsamlede point, men det er også karakterer i forhold til de forventninger, som der var til holdet før sæsonen.

Tre hold ender med dumpekarakterer, mens der også er flere flotte karakterer helt i toppen af skalaen til tre af holdene i top 6.

Det er nok ikke den store overraskelse, at FC København får store hug efter en meget svingende efterårssæson, men deres rivaler fra Brøndby omvendt får en del ros for en overraskende positiv periode, der placerer dem på en delt førsteplads i Superligaen.

Hør alle karakterer i udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.