Fidusjagten: Franske og britiske julefristelser

Julen sig nærmer med hastige skridt, og skal der blive lidt ekstra til julegaverne, er det måske med at lytte med. Sidste udsendelse gav i hvert fald grønne tal med tre ud af fire rigtige spil.

Det endda selv om Tonni Munk Jensens store spil på Bodø/Glimt og mindst fire mål i kampen ikke gik, men heldigvis var alle de andre spil lige i øjet, og derfor var der godt humør og fanfare i studiet i dag.

Den sidste “Fidusjagten” inden jul byder på to spil fra det britiske og to spil fra det franske. Danskerklubben Brentford skal spille kvartfinale i League Cup mod Newcastle, mens Celtic skal møde bundholdet Ross i den skotske liga, og de to kampe tages under kærlig behandling.

I den franske liga er der dømt bundopgør mellem Nimes og Dijon. Det er ikke to hold, der har sprudlet offensivt i denne sæson, men hvad Tonni Munk Jensen bruger det faktum til, kan du høre mere om i udsendelsen.

Jagten på fiduser slutter i Dunkerque, hvor værterne er ramt af skader og her møder et Auxerre-hold på jagt efter oprykning til den bedste række. Det bør give en interessant kamp, hvor Steffen Dam kommer med et godt bud på, hvor det er klogest at investere dine penge i kampen.

Listen to “Fidusjagten: Franske og britiske julefristelser” on Spreaker.