Fidusjagten: Lækre spil lukker et mærkeligt år

Årets sidste “Fidusjagten” er en realitet. For et år siden havde de færreste sikkert luret, hvad år 2020 ville byde på af udfordringer, men det bød også på en fødsel af Monetos.

Det har i hvert fald betydet, at Danmark nu har en seriøs podcast om betting, som i årets løb har skaffet overskud til lytterne – men man må aldrig hvile på laurbærrene, så vores to eksperter er stået tidligt op for at finde de helt rigtige spil at skyde det nye år i gang med.

Det er primært i Storbritannien, at der spilles bold i disse dage, og tre af de fire spil i denne udsendelse er da også derfra. Tonni Munk Jensen kigger nærmere på topopgøret i The Championship, hvor danskerklubben Brentford tager imod Bournemouth.

Steffen Dams spil fra det engelske er to rækker længere ned, hvor Covid-19 spiller en rolle i kampen mellem Stevenage og Cambridge, mens den britiske rundtur slutter i St. Mirren, hvor det suveræne førerhold Rangers kommer forbi i hvad der ligner en ulige kamp.

Sidste kamp er det fra den spanske La Liga, hvor der er topopgør mellem Sevilla og Villarreal – normalt er det ikke Steffen Dams hjemmebane, men argumenterne er gode for et bestemt spil, som du kan høre mere om i udsendelsen.

Listen to “Fidusjagten: Lækre spil lukker et mærkeligt år” on Spreaker.