Liverpool går ind i 2021 som bedste hold

Når nytårsraketterne er skudt af, og kalendersiden viser 2021, vil Liverpool stadig være det bedste hold i Premier League.

For trods et skuffende 0-0-resultat mod Newcastle, beholder Liverpool status som det bedste hold i Premier League – i hvert fald hvis du spørger Steffen Dam.

I denne Premier League-powerranking rangerer Dam de 20 hold i den bedste engelske række ud fra deres nuværende niveau, og det er altså i den forbindelse, at Jürgen Klopps mandskab tager førstepladsen foran Manchester City, der har flere store spørgsmål om truppen, der er ramt af COVID-19.

Andre steder på listen er der større problemer at få øje på. I bunden er der flere hold, som ikke gør meget for at få point på tavlen og rykke længere frem i powerrankingen, og de hold kommer Steffen Dam naturligvis også ind på.