Monetos søger ny podcastvært til Premier League

Monetos søger en ny vært til vores podcasts om Premier League.

Nu har du chancen, hvis du vil prøve dig af som podcastvært. Måske har du allerede værtserfaring? Måske har du et endnu-ikke-afprøvet talent, som blot venter på muligheden? Så er det nu, du skal til tasterne og mikrofonen!

Det er helt sikkert en fordel, hvis du er uddannet inden for journalistik eller kommunikation eller under uddannelse. Radio- eller podcasterfaring vil naturligvis også tale din retning, for du vil meget hurtigt blive bedt om at redigere og udgive egne udsendelser. Dette kan vi dog godt lære dig, så erfaring er ikke et krav.

Til gengæld skal du have et godt kendskab til Premier League, for du skal kunne og turde udfordre eksperterne på deres pointer fra verdens bedste fodboldliga, og det må meget gerne være med et glimt i øjet og god stemning.

Du bliver vært for Premier League Powerranking på den blå fodboldkanal og vært på Premier League Betting på den grønne bettingkanal. Det vil sige, at du meget gerne skal have i hvert fald en lille viden om sportsbetting, så du kan gennemføre bettingudsendelserne med sikker stemmeføring.

LYT: PL Powerranking: Smæk til Liverpool og Klopp

Monetos laver podcasts på cirka 30-35 minutters varighed.  Det vil sige, at du inkl. planlægning af udsendelse, forberedelse, optagelse og udgivelse skal påberegne cirka fire-fem timers arbejde om ugen i sæsonen. Optagelse foregår i udgangspunktet om formiddagen, men hvis du med resten af vores Premier League-team kan blive enig om fx aftenoptagelse, kan vi se på den mulighed sammen.

Vi låner dig professionelt radioudstyr, så du kan optage hjemmefra eller på farten, og vi giver dig en platform, hvor du kan få din stemme hørt af et voksende og fodboldelskende publikum. Du bliver en del af et hårdtarbejdende og ambitiøst team, som du kan spare med og have det sjovt med.

Lyder det som noget for dig, så send en mail til kontakt@monetospodcast.dk. Skriv lidt om dig selv, din baggrund, hvorfor du er den rigtige og ikke mindst din motivation for at blive en del af Monetos-familien.

LYT: Premier League: De bedste spil til Boxing Day

Du bedes vedlægge en stemmeprøve på maksimalt 60 sekunder, så vi kan høre dig på lyd. Lav et oplæg til den kommende spillerunde i Premier League. Du vælger selv, om det skal være til en powerranking eller en bettingudsendelse.

Vi sigter efter, at du kan være klar til 20. spillerunde, der afvikles fra 26. januar. Så send gerne din ansøgning senest inden 16. januar, så vi kan nå at sætte dig ind i tingene og sende udstyr til dig. Senere tiltrædelse kan aftales.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mads Kindberg Nielsen på 60140027.