FA Cup: Manchester United får det svært

Weekenden byder på FA Cup, og det fejrer vi med fire spilforslag på Monetos.

Spilforslagene finder du i denne særudsendelse, en lidt ekstraordinær en af slagsen, som vi laver, fordi vi savner Premier League, der holder pause – og så skal du naturligvis ikke snydes for spilforslag.

En af de fire kampe, som Steffen Dam og Mikkel Westermann har på programmet, er kampen mellem Manchester United og Watford. Og her kan Manchester United godt få ganske fin modstand, hvilket Steffen Dams spilforslag afspejler.

Ellers runder vi også Premier League-holdene Leeds, Burnley og Brighton, som også skal på opgaver i den traditionsrige cupturnering, som har ganske stor betydning på det britiske fodboldkontinent.

Du finder udsendelsen herunder eller i din foretrukne podcastapp som Apple Podcast eller Podimo.