Bo Svensson: Klopp og Tuchel har inspireret mig

Bo Svensson er ny cheftræner i Mainz, så Monetos har sat den 41-årige dansker i stævne til en snak om karrieren og trænergerningen.

Og Bo Svensson, han er ikke en hvem-som-helst. Godt nok er trænerkarrieren relativt ung, men som spiller havde han Jürgen Klopp og Thomas Tuchel som trænere i en i øvrigt flot karriere, og de to herrer har inspireret danskeren.

Til hvad fortæller han om i denne podcast, hvor han også fortæller om, hvordan det er at være 1. Bundesliga-træner, og hvad han vil ændre på i Mainz, der ligger på en bundplacering i den bedste tyske række. Så noget skulle gerne ændre sig, hvis ikke den sydvesttyske klub skal en tur i 2. Bundesliga.

Du kan lytte til udsendelsen herunder, eller du kan finde den i dit foretrukne podcastfeed i fx Apple Podcast, Spotify eller Podimo.