Fidusjagten: Spansk sangria og engelsk gæstevisit

Lad det være sagt med det samme. Sidste uges fidusjagt endte med den ene forbier efter den anden, så der er i den grad lagt op til revanche for vores to eksperter Tonni Munk Jensen og Steffen Dam.

Og hvad er bedre til at tage den grimme smag af tabte bets end et godt glas sangria? Intet, hvis man spørger Tonni Munk Jensen, som har taget et smut til den iberiske halvø for at få et glas af den karakteristiske drink og ikke mindst finde to bets med god værdi.

Den spanske Super Cup skal finde sin vinder, og i den ene semifinale på neutral bane i Cordoba mødes Real Sociedad og Barcelona. Det er to hold på vej i hver sin retning rent formmæssigt i den spanske liga, så det er spændende at høre, hvad Tonni Munk Jensen har fundet i den kamp.

Som den sangria-elsker, han er, så er også bet nummer to fra det spanske. Her er der topkamp mellem to defensivt meget stærke hold i Atletico Madrid og Sevilla og det er så spørgsmålet, hvad Tonni Munk Jensen vil bruge den information til.

Steffen Dam er mere til en iskold fadøl – og dem får man i litervis på pubberne i London. De er så lukkede for tiden, men det forhindrer ikke vores ekspert i at snuppe et spil fra den engelske Premier League – som er på et overraskende gæstevisit i Fidusjagten.

Endelig runder vi også Trophée des Champions i Frankrig, hvor PSG og Marseille tørner sammen – og alle spillene og hvorfor du skal spille dem kan du høre i udsendelsen herunder.

Listen to “Fidusjagten: Målfest i Barcelonas kamp” on Spreaker.