Special: Eksperterne besvarer lytterspørgsmål

På Monetos-redaktionen modtages der løbende bettingspørgsmål til vores kyndige eksperter, og nu samles en del af dem i denne specialudsendelse.

Således har vært Mads Kindberg Nielsen samlet de bedste og mest relevante af slagsen, og præsenterer dem i denne udsendelse for de to erfarne bettere, Steffen Dam og Tonni Munk Jensen, som samlet set har over 40 år på bagen i bettingbranchen.

De kommer vidt omkring i denne udsendelse, hvor der bliver spurgt ind til begreber som lukkeodds, sample size og specialspil. Der er en skøn blanding af spørgsmål fra nybegyndere til de mere erfarne bettere, hvor diskussionen bliver lidt mere nørdet og dybdegående.

Undervejs bliver der brugt masser af eksempler på kampe eller matchups, som de to eksperter har oplevet og taget ved lære af. Og så hører vi også om Tonnis far, der utroligt nok laver plus over flere hundrede spil, samt hvordan Steffen Dam har oplevet at blive overfuset af vrede læsere af hans spilforslag.

Tryk på playknappen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app, hvis du vil lytte til udsendelsen.