Superliga Zoom: Kæmperne sover i transfervinduet

Superligaen er i vinterdvale, men det betyder på ingen måde, at landets bedste fodboldrække er mindre interessant for tiden. Igen i denne uge har vi tre interessante Superliga-emner på menuen.

Som i sidste uge har vært Mads Kindberg Nielsen inviteret de to Superliga-eksperter Steffen Dam og Tonni Munk Jensen i studiet til en snak om de hotteste Superliga-emner netop nu. Denne gang er der fokus på et meget stille transfervindue, hvor de store hold endnu ikke har spillet med musklerne. Hvorfor er der ikke sket noget, og kommer der overhovedet til at ske store ting inden 1. februar?

Randers har været en stor positiv overraskelse i efteråret, og Superligaens grå mus, som de ofte bliver kaldt, er at finde på en øjeblikkelig fjerdeplads. Dam og Munk Jensen har været i analyseværkstedet og kigger i denne udsendelse nærmere på, hvad Randers har gjort rigtigt og hvor der kan ligge udfordringer i fremtiden.

Endelig kigges der nærmere på den øgede fokus på at opbygge en god organisation i Superligaklubberne. Hvorfor bruges der i disse år så store summer på at bygge nye træningsfaciliteter og ansætte de rigtige trænere, når det ikke nødvendigvis har en effekt på de kortsigtede resultater?

Der er naturligvis også de sædvanlige lynrunder i dagens udsendelse, som du kan høre nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.