Fidusjagten: Neymar & Co. tromler over bundprop

Der var plus på weekendens spil i Fidusjagten, og nu har Monetos-eksperterne rettet blikket mod midtugens værdispil.

Vært Mads Kindberg Nielsen har Steffen Dam og Tonni Munk Jensen i studiet, og sidstnævnte sætter midtugens største indsats på storklubben Paris SG, der overraskende nok ikke fører den franske Ligue 1 her over halvvejs gennem sæsonen. Efter et skuffende nederlag i weekenden spekuleres der i, at Neymar, Mbappe og de andre stjernespillere tager sig sammen og sender bundholdet Nimes hjem med et sikkert nederlag.

Steffen Dam retter sit sigtekorn mod henholdsvis Italien og England for at finde sine spil. I den engelske Championship har han god fidus til et udehold, der kan overraske, mens han i den italienske pokalturnering spekulerer i, at hjemmebanefordelen bliver lidt større, når der også spilles returkamp i duellen mellem Napoli og Atalanta.

Allerede kl. 17 tirsdag eftermiddag spilles Tonni Munk Jensens anden kamp, idet han ser en god idé i at gå imod et tyrkisk mesterhold i enorm krise.

Lyt til alle spilforslagene og interessante betting-diskussioner herom i dit foretrukne podcast-feed eller lige nedenfor.