Fidusjagten: Masser af stærke pokalspil

Midtugen er spækket med pokalfodbold, og det er da også udelukkende pokalkampe, som vores to eksperter har med i ugens første omgang af Fidusjagten.

Ikke mindst Sydbank Pokalen er på menuen med hele tre kampe fra den hjemlige turnering. Som bekendt er der returkampe i den danske pokal, og det er en af de ting, som vores to eksperter har bidt mærke i.

Vi starter rundturen på Fyn, hvor OB og Jakob Michelsen tager imod mestrene FC Midtjylland, og her har Tonni Munk Jensen fundet et glimrende spil med masser af værdi – hvor både matchup og baneforhold spiller en væsentlig rolle.

AGF mod B 93 er i den grad David mod Goliath – eller skulle vi sige David mod Thomas, for det er også mødet mellem det tidligere trænerteam i Lyngby – David Nielsen og Thomas Nørgaard. Steffen Dam har fundet et spil i kampen, som han er tungt inde på.

Den danske pokalrundtur slutter i Vejle, hvor oprykkerne møder årets overraskelse fra Randers. Endnu en kamp på en dårlig bane, og spørgsmålet er, hvad det får af betydning for Tonni Munk Jensens spil på kampen.

Et enkelt spil fra Coppa Italia er det også blevet til. Her er det storopgøret mellem Juventus og Inter, hvor vi nok får Christian Eriksen på banen, som tages under kærlig behandling med et herligt spil oveni.

Listen to “Fidusjagten: Flere stærke spil fra den danske pokalturnering” on Spreaker.