Superliga Kickoff: Lindstrøm bliver en forårs-fiasko

Det er blevet fredag, og det er lig med Superliga Kickoff her på Monetos. På kun 35 minutter bliver du klædt godt på til Superligaens spillerunde.

Vært Mads Kindberg Nielsen har denne gang Tonni Munk Jensen og Mikkel Westermann ved sin side, og de to Superliga-eksperter forudser en runde, der måske ikke byder på specielt meget godt fodboldspil, men som i forhold til guldkamp, top 6-placeringer og nedrykning med garanti byder på interessante matchups og tætte dueller på de frosthårde baner.

Der graves efter guld i FC København-Sønderjyske, hvor Glen Riddersholm & Co. skal forsøge at nedlægge endnu et storhold, der er taktisk duel i Lyngby-Randers og der er fokus på de offensive spillere i AaB-Randers.

Braget er i denne runde OB-AGF, hvor underlaget kan få stor indvirkning på spillets kvalitet, men Munk Jensen og Westermann er enige om, at der venter et fysisk slag mellem to hold, der nok vil jagte sejren til det allersidste.

Og så er der som altid ‘Fest og Fiasko”-segmentet, hvor der gættes på rundes vindere og tabere. Denne gang går det bl.a. ud over en af efterårets helt store profiler, nemlig Jesper Lindstrøm fra Brøndby.