Dams Dom: Nej, Niels Frederiksen har IKKE ret!

Niels Frederiksen har ikke ret, når han siger, at Brøndby ikke har overpræsteret.

Udtalelserne fra cheftræneren for Brøndby kom efter den knusende sikre 4-0-sejr over Lyngby, og den var møntet på de mange eksperter – ikke mindst på Monetos – som mener, at Brøndby har præsteret en smule over evne denne sæson.

I denne udgave af Dams Dom siger Steffen Dam, at Niels Frederiksen ikke har ret i sine udtalelser, hvis man ser på de underliggende parametre. I samme ombæring anerkender og roser Dam Niels Frederiksen for det stærke arbejde, som han har udført, for Brøndby har været bundsolide.

I programmet runder vi desuden Carsten Werge, der stopper som fodboldkommentator, og så taler vi om en spøjs nyhed fra Premier League, hvor Jürgen Klopp nu er favorit til at blive den næste manager fyret i Premier League.

Vi ’besøger’ desuden Bayern München, der endnu engang viser, hvorfor klubben er den største magtfaktor i tysk fodbold overhovedet.

Lyt med herunder.