SL Powerranking: Tæt kamp i toppen af listen

Der er tæt løb i toppen af Superligaen, og det er der også, når holdene skal vurderes i ugens powerranking på Monetos. Derfor bliver der brug for alle argumenter og VETO-kort, når Monetos-eksperterne rangerer alle Superligaens 12 hold.

Allerede blandt bundholdene kan der argumenteres for og imod placeringerne, og ret så hurtigt fremkommer der også uenigheder mellem de to Superliga-ekspertere Steffen Dam og Tonni Munk Jensen. Styrkeforholdet mellem hold som Sønderjyske, AaB og OB ligger eksempelvis meget tæt, og det første VETO-kort må således på bordet for at komme videre på listen

I toppen ser vi efterhånden Brøndby blande sig mere og mere, og Superligaens tophold, der i efteråret sjældent kunne sammenlignes med de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, er nu pludselig et heftigt diskussionsemne. For har de med den nuværende førsteplads og en fin start på foråret fortjent at ligge i top 2 på powerrankingen, eller skal grundkvalitet stadig tælle så meget, at de stadig må finde sig i at se FC København og FC Midtjylland indtage topplaceringerne?

Lyt med og bliv klogere på alle hold i ligaen. Du kan starte udsendelsen nedenfor eller i din foretrukne podcast-app.