PL Spil: Målfattige kampe skal sikre overskuddet

Den seneste udsendelse var en blandet fornøjelse for vores to eksperter Mikkel Westermann og Steffen Dam. Men de to herrer er stensikre på, at denne program byder på supergode værdispil.

Humøret er i hvert fald højt i udsendelsen, hvor Emil Flöche Henriksen er manden, der styrer slagets gang i jagten på fede Premier League-fiduser. Og et gennemgående tema er der tilmed for tre af de fire spil, som præsenteres i udsendelsen.

Det er nemlig en udtalt mangel på mål, så går du efter underholdning i weekenden, er det ikke i denne udsendelse, at du bliver belønnet. Men hvad gør det, så længe spillene går hjem.

Som altid tager de to herrer også rundens mest interessante kampe under lup. Det er selvfølgelig kampen mellem Liverpool og Everton, hvor du får serveret spiltanker til Merseyside-derbyet, som nok er uden tilskuere, men stadig kan blive en ret intens affære.

Er du spændt på, hvor de klogeste investeringer i weekendens Premier League-runde er at finde, skal du bare klikket på linket herunder.

Listen to “PL Spil: Travlt United-program giver værdi” on Spreaker.