SL Spil: Jonas Wind slår til i mandagskampen

Der var et flot overskud til både Steffen Dam og Tonni Munk Jensen i den seneste udsendelse af Superliga Spil, og dermed har vores nye programformat fået en glimrende start.

Her må vores eksperter nemlig frit vælge mellem alle kampe, og det bliver i den grad udnyttet i Aarhus, hvor der er hele fire spil på plakaten til kampen mellem AGF og Sønderjyske – en kamp, hvor AGF skal se om de kan få scoret forårets første mål i åbent spil i Superligaen.

I det hele taget er det en pudsig runde i og med, at der er i to af kampene slet ikke er noget officielt spilforslag fra nogen af de to herrer – men spiltanker bliver dog stadig vendt i forhold til kampene – mens det så regner ind med spil i andre kampe.

En af dem af Lyngby mod FC København. Lyngby spillede ikke prangende i de sidste 70 minutter mod Brøndby, men hvad vores eksperter bruger det til, må du høre udsendelsen for at blive klogere på, og så er der også flere varianter af spil, der vedrører en brandvarm angriber.

Forhåbentlig har begge vores eksperter øget årets overskud, når runden er spillet færdig, og spillene kan du finde i denne udsendelse.

Listen to “Superliga Spil: FCK-stjerne bør gå mål-amok” on Spreaker.