Powerranking: VETO afgør diskussion om bedste hold

Går du og funderer over, hvem der er det bedste hold i Superligaen for tiden, om AGF virkelig er bedre spillende end Randers og hvem der egentlig er bedst af AaB og OB? Ja, så er du kommet det helt rigtige sted hen, for det er blevet tirsdag, og det er blevet tid til Powerranking på Monetos.

Hver tirsdag tager vores Monetos-eksperter Steffen Dam og Tonni Munk Jensen således temperaturen på alle 12 hold i Superligaen. I en kombination af grundkvalitet, den nuværende form og fraværslisten på holdene forsøger de to store Superliga-kendere at rangere holdene ud fra deres nuværende niveau.

I denne uge er der ganske stor enighed de to imellem, men der bliver nu i sidste ende brug for et vetokort, for der er uenighed om ligaens pt. stærkeste hold. Er det FC København eller FC Midtjylland? Tonni Munk Jensen argumenterer den ene vej, Steffen den anden. Men kun én kan få ret.

Lyt med nedenfor eller i dit foretrukne podcast-feed.