Fidusjagten: Stort spil lurer i Champions League

De store europæiske turneringer vendte tilbage efter vinterpause i sidste uge, og både Champions League og Europa League byder på masser af lækkerier i midtugen.

Ikke overraskende er det da også herfra, at vores to eksperter Tonni Munk Jensen og Steffen Dam har fundet hovedparten af deres spil i denne udsendelse – og et af spillene har endda en fået en relativt stor indsats.

Det er i kampen mellem Mönchengladbach og Manchester City, hvor det tyske mandskab på grund af restriktioner må spille deres hjemmekamp i Budapest – og det faktum har en vis betydning for, hvad Steffen Dam har anbefalet i kampen.

Tonni Munk Jensen runder opgøret mellem sidste sæsons overraskelse fra Atalanta og storholdet Real Madrid – en kamp, hvor italienerne trods manglende tilskuere er gjort til favoritter. Det er dog ikke vinderen af kampen, men derimod antallet af mål, som bliver kastet under lup.

Europa League indtager scenen torsdag, hvor alt synes afgjort mellem Manchester United og Sociedad efter den første kamp endte med engelsk sejr på 4-0. Det er det givetvis også, men Steffen Dam har nu alligevel fisket en lækker højoddser frem til opgøret.

I skyggen af de europæiske kampe er der også topopgør i den danske 1. division mellem Esbjerg og Silkeborg. En meget interessant kamp i forhold til oprykning til Superligaen, og her er det så Tonni Munk Jensens tur til at grave en højoddser frem. Hør spillene i udsendelsen herunder.

Listen to “Fidusjagten: Stor værdi i Citys CL-kamp” on Spreaker.