Zoom: FCM-legende deler FCMs opskrift på succes

Jakob Poulsen er ny gæst i Superliga Zoom!

Og FCM-legenden, han holder ikke tilbage, når snakken i programmets 2. emne handler om FC Midtjylland. Poulsen var i mange år anfører i klubben og vandt flere mesterskaber i Herning, som altså blev overtaget af sportsbettingmilliardæren Matthew Benham.

Netop Benham har Jakob Poulsen flere interessante detaljer om. Hvordan fungerer maskineriet indefra? Og hvad er opskriften på klubbens succes?

I programmet er det naturligvis også uundgåeligt, at VAR er et samtale- og debatemne. Dommersystemet har nu flere runder i træk været genstand for flere underlige dispositioner, og dem ser vi nærmere på i programmet og diskuterer det på plads, hvordan vi en gang for alle får det bedste system.

Lyt med herunder.